Badehotellet

SERIEKAMPAGNE

Op mod 1 million danskere kigger med, når vi på TV 2 viser vores “fyrtårne” kl. 20.00 hver aften. Dem kan du få din gode andel af, hvis du vælger at annoncere i primetime kl. 19.55 på regional basis. Blokken ligger i slutningen af den regionale udsendelse og er placeret direkte i forbindelse med TV 2s topprogrammer, som fx Badehotellet, Vild med dans, Toppen af poppen, Årgang 0, Kriger og mange flere. Badehotellet genererede op til 65% flere seere i blokken kl. 19.55. Vælg din yndlingsserie og se, hvad en seriekampagne koster, når den lægger sig op at det indhold, der er mest relevant for din målgruppe.

SERIEKAMPAGNE
SYD
TV KAMPAGNE
(20 SEK.)
Pris 5.400,-

TV kampagne: 10% i tillæg i højsæson (april, maj, september, oktober og november). Andre spotlænger accepteres, dog skal spotlængde være delelig med 5 sek.

KAMPAGNEFORSTÆRKNING
Gør din kampagne endnu mere potent med målrettede spots på TV 2 Play og/eller annoncer på tv2.dks stærke onlineplatform.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille vores Seriekampagne, så kontakt Marianne Theils på mail mthe@tv2.dk eller på telefon 30173112 for at høre nærmere.

Ret til omgående ændringer forbeholdes – herunder forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgt lager.

PLACERINGER OMKRING BADEHOTELLET

Fremtiden tegner solrig og skyfri for fans af 'Badehotellet'. Den populære tv-serie vender tilbage i 2020 med en 7. sæson.

Der er nemlig en del historier, som mangler at blive fortalt på det lille hotel ved den jyske kyst. I serien følger man et badehotels gæster og deres indbyrdes intriger.

Handlingen foregår i 1930’erne og serien har været utrolig populær siden premieren på TV 2 i 2013, og har hver sæson leveret høje seertal.

Ønsker du at købe placeringer omkring Badehotellet bliver prisen på Syd kr. 32.400,-.

Pris Antal afsnit TV kampagne
Syd 5.400 6 32.400

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille vores Seriekampagne, så kontakt:

Kontakt os Kontakt

Marianne Theils                                                     
Sales Manager
E-mail: mthe@tv2.dk
Mobil: 5156 3376