TV 2 REGIONERNE

TV 2 Regionerne samler hver dag 750.000 danskere, når vi sender lokale nyheder fra vores otte regioner. Programmerne er målrettet lokalbefolkningen og sætter fokus på aktuelle begivenheder i øjenhøjde med seerne i Jylland, på Fyn, Bornholm, Sjælland eller i Hovedstadsområdet.

Dermed er TV 2 Regionerne et af landets stærkeste medier, når du vil øge din omsætning og styrke dit brand. Hvis du sammenligner tv-reklame med andre medier, står tv-mediet for over 71% af den indtjening, der er skabt af reklamer – på trods af, at tv kun står for 54 % af det samlede mediespend.

Med TV 2 Regionerne får du kontakt til voksne danskere med stor købekraft. Du kan vælge én region eller flere. Fx har LOOP Fitness anvendt tv i stadig flere regioner, efterhånden som kæden har bredt sig ud over landet. I dag er kæden landsdækkende, men LOOP er stadig 100 % regional annoncør, fordi det er her, de rammer deres målgruppe spot on.

For at få mest mulig effekt af markedsinvesteringen, placerer LOOP især deres spots i prime time før de store programmer på TV 2. Her får de med bare ét spot langt over 500.000 seere i tale. Se mere om denne case her.

Hvis du vil vide mere om muligheden for at reklamere på flere regionale kanaler på én gang eller har spørgsmål om dette, så kontakt din regionale konsulent.