Badehotellet

SERIEKAMPAGNE

Op mod 1 million danskere kigger med, når vi på TV 2 viser vores “fyrtårne” kl. 20.00 hver aften. Dem kan du få din gode andel af, hvis du vælger at annoncere i primetime kl. 19.55 på regional basis. Blokken ligger i slutningen af den regionale udsendelse og er placeret direkte i forbindelse med TV 2s topprogrammer, som fx Badehotellet, Vild med dans, Toppen af poppen, Årgang 0, Kriger og mange flere. Badehotellet genererede op til 65% flere seere i blokken kl. 19.55. Vælg din yndlingsserie og se, hvad en seriekampagne koster, når den lægger sig op at det indhold, der er mest relevant for din målgruppe.

SERIEKAMPAGNE
ØSTJYLLAND
TV-KAMPAGNE
(20 SEK.)
Pris 5.200,-

TV kampagne: 10% i tillæg i højsæson (april, maj, september, oktober og november). Andre spotlænger accepteres, dog skal spotlængde være delelig med 5 sek.

KAMPAGNEFORSTÆRKNING
Gør din kampagne endnu mere potent med målrettede spots på TV 2 Play og/eller annoncer på tv2.dks stærke onlineplatform.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille vores Seriekampagne, så kontakt Kasper Kolstrup på mail kkom@tv2.dk eller på telefon 30173177 for at høre nærmere.

Ret til omgående ændringer forbeholdes – herunder forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgt lager.

PLACERINGER OMKRING BADEHOTELLET

Fremtiden tegner solrig og skyfri for fans af 'Badehotellet'. Den populære tv-serie vender tilbage i 2020 med en 7. sæson.

Der er nemlig en del historier, som mangler at blive fortalt på det lille hotel ved den jyske kyst. I serien følger man et badehotels gæster og deres indbyrdes intriger.

Handlingen foregår i 1930’erne og serien har været utrolig populær siden premieren på TV 2 i 2013, og har hver sæson leveret høje seertal.

Ønsker du at købe placeringer omkring Badehotellet bliver prisen på Østjylland kr. 31.200,-.

Pris Antal afsnit TV kampagne
Østjylland 5.200 6 31.200

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille vores Seriekampagne, så kontakt:

Kontakt os Kontakt

Kasper Kolstrup Møller                                       
Sales Manager
E-mail: kkom@tv2.dk
Mail: 30173177