GODTGØRELSER OG PROVISION

GODTGØRELSER OG PROVISION
Godtgørelser og provision beregnes af kampagnens pris efter fradrag af ordrerelaterede rabatter og annoncørrabatter og fratrækkes ved fakturering af kampagnen.

SIKKERHEDSGODTGØRELSE
Der kan opnås 1 % i sikkerhedsgodtgørelse på alle reklamekampagner på TV 2s kanaler. Sikkerhedsgodtgørelsen gives til ordregivere, som stiller sikkerhed for betaling i form af deltagelse i Kreativitet & Kommunikations ”Garantiordning for udvalgte danske medier”, anfordringsgaranti, spærret konto eller rettidig betaling før visningsuge. Forudbetalende kunder får efter rettidig betaling godtgørelsen på separat kreditnota.

ONLINE- OG KAMPAGNEHÅNDTERINGSGODTGØRELSE
Der kan opnås 0,5 % i online- og kampagnehåndteringsgodtgørelse på tv-kampagner. Godtgørelsen gives til reklame- og mediebureauer, som anvender TV 2 MediaLink.

BUREAUPROVISION
Der kan opnås 5 % i bureauprovision på alle regionale tv-kampagner. Provisionen gives til reklame- og mediebureauer. Regionale kampagner til national pris er underlagt de nationale regler for udbetaling af godtgørelser.

INFORMATIONSGODTGØRELSE
Der kan opnås 2 % i informationsgodtgørelse på alle digitale reklamekampagner hos TV 2, dog undtaget tv produkter. Godtgørelsen gives til reklame- og mediebureauer.

TEKNISK GODTGØRELSE
Der kan opnås 4 % i teknisk godtgørelse på alle digitale reklamekampagner hos TV 2, dog undtaget tv produkter. Godtgørelsen gives til reklame- og mediebureauer, som lever op til TV 2 DANMARK A/S’ tekniske krav.

Ret til omgående ændringer forbeholdes – herunder forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgt lager.