TV 2 NEWS sender opdaterede nyheder døgnet rundt og dækker breaking news minut for minut. Det får hver dag 648.000 danskere til at se TV 2 NEWS i 56 minutter, og med 1,5 mio. seere om ugen, er TV 2 NEWS den 5. største kanal i Danmark.

TV 2 NEWS leverer saglig og seriøs nyhedsdækning med dybdegående analyser og perspektiveringer af finansmarkederne og nyhedsstoffet fra både ind- og udland. TV 2 NEWS sender dagligt op til fem magasinprogrammer om finans, politik, medier og kultur. Programmerne ”Millionærklubben”, ”Tirsdagsanalysen”, ”Besserwisserne”, ”Presselogen” samt ”Lippert på NEWS” går i dybden, stiller skarpe og kritiske spørgsmål og debatterer emnerne fra forskellige vinkler.

TV 2 NEWS findes på tv, tv2.dk, Facebook samt mobiltelefonen og eksponeres for danskerne, der hvor de er – i hjemmet, på arbejdspladsen, i busser og tog på vej til og fra arbejde, i ventesale, banker, fitness- og butikscentre samt på hoteller.

TV 2 NEWS er for alle danskere, men vægter de 21 til 50-årige. Reklameblokkene på TV 2 NEWS er et godt valg, hvis man ønsker at nå ud til danskere, der interesserer sig for økonomi, politik og erhvervsliv.

TV 2 NEWS Kommercielle Partnerskaber

Som annoncør er det muligt at blive en del af hele Danmarks nyhedskanal. Vi udbyder kommercielle partnerskaber som årspakker, kvartalspakker og månedspakker. I årspakker ligger der også visninger omkring nyhederne på TV 2 national. En fantastisk mulighed for de annoncører, der har BtB fokus eller toppen af dansk erhvervsliv som målgruppe.

Kontakt Morten Rafn for flere informationer om de nærmere udbudsbetingelser: moch@tv2.dk

 

Ret til omgående ændringer forbeholdes – herunder forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgt lager.